Igår kunde vi presentera vårt första nyförvärv, hemvändaren Björn Westerblad. Idag kan vi presentera nästa positiva nyhet: Andreas Karlsson och Elias Johansson förlänger!

Andreas Karlsson är en trotjänare som kom som 17-åring från Vejby IF 2010. Han har varit med i a-laget sen 2012 men har haft stora skadebekymmer. Under 2017 var han skadefri och då blev han lagets näst bästa målskytt efter Akram Mansour med 6 mål.

Elias Johansson kom inför 2017 från BW90 där han var lagkapten. Under säsongen var han oftast andravalet på sin position, men tog vara på chansen när han väl fick den och imponerade stort på sin högerbacksposition. Totalt blev det 15 matcher för Elias Johansson ifjol.

Vi är väldigt glada att kunna förlänga med båda spelarna och vi önskar de båda lycka till under 2018!

Joakim Eriksson