På den tisdagskvällen mötte ÄFF division 1-laget i Halmia på Valhall Park, en match där provspelarna Faton Trstena och Robin Kacaniklic fick chansen från start.

Själva matchen tog Halmia ledningen på en frispark och utökade sedan efter att ÄFF:s backlinje slarvat. Det var ÄFF som hade bollinnehavet och försökte bygga upp spelet på det. Reduceringen kom efter dryga timmen när Michael Baggner gjorde mål för andra i rad och Robin Kacaniklic hade ett friläge som dessvärre inte resulterade i något mål.

Träningsmatcherna duggar tätt nu inför gruppspelet i Svenska Cupen som äger rum i första halvan av mars månad. Därför har Di Gule chansen till snabb revansch på lördag när säsongens första skånederby äger rum. Visst minns vi alla det magiska slutet i höstas när ÄFF vände 0-1 till seger med 2-1. Det sätter lite extra krydda på den här träningsmatchen ute på Valhall Park, avspark 13:00 och vi önskar så många som möjligt tar sig dit och stöttar ÄFF!

Varmt välkomna!